Установче засідання Ради Новоборівського краєзнавчого музею

Дата: 23.12.2016 08:30
Кількість переглядів: 798

Відповідно до ст. 27 Закону України «Про музеї та музейну справу» відбулося установче засідання Ради Новоборівського краєзнавчого музею. Затверджено персональний склад, схвалено Концепцію розвитку музею та обговорено Програму розвитку музейної справи у Новоборівській ОТГ на 2017 рік.

У преамбулі програми сказано про важливу роль краєзнавчих музеїв у збереженні пам’яток матеріальної і духовної спадщини. Великий вклад у розвиток музейної справи у нашому краї внесли патріоти-краєзнавці: Юхименко А.В., Цимбалюк С.Ф., Яремчук М.С., Щерблюк Є.А., Тичина Л.М., Щербина В.О. (селище Нова Борова), Любименко О.Й., Герасимов П.Н. (село Кропивня), Андрійчук В.С. (село Небіж), Пархомчук К.М. (село Фасова) та інші.

Основними завданнями програми є: вирішення питання початку ремонту Новоборівського краєзнавчого музею; створення або ремонт музейних кімнат, краєзнавчих куточків у селах Кропивні, Небіжі, Фасовій, Ягодинці; поповнення, оновлення та осучаснення музейних експонатів; поліпшення матеріально-технічного стану музеїв; поліпшення екскурсійного обслуговування; проведення науково-краєзнавчої діяльності та науково-дослідницької роботи; гідне представлення та престиж Новоборівської громади.

Витрати для реалізації програми передбачаються з коштів місцевого бюджету, залучення коштів фізичних та юридичних осіб, а також фінансові надходження від спонсорів, інших джерел.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних