ВІДБУЛАСЯ П"ЯТА СЕСІЯ НОВОБОРІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 22.04.2016 09:39
Кількість переглядів: 1166

У вівторок 19 квітня відбулась чергова п’ята сесія селищної ради. Головував на засіданні селищний голова Рудюк Григорій Лаврентійович. В роботі пленарного засідання взяли участь депутати селищної ради, був присутній депутат районної ради Орликовський Андрій Тофільович, начальники відділів та  працівники виконавчого комітету селищної ради,  старости громади, та інші працівники присутність  яких вимагалася регламентом сесії.  Були присутні 16 депутатів селищної ради із 25

У ході пленарного засідання було розглянуто 36 питань порядку денного. Було розглянуто та затверджено проект програми соціально - економічного розвитку громади, проект статуту громади.

Заслухали звіт головного бухгалтера Цюпи Людмили Сигизмундівни про виконання бюджету за І квартал 2016 року, та внесли зміни до селищного бюджету.

Також на сесії було позитивно проголосовано про створення «Відділу освіти, охорони здоровя та соціально культурної сфери» Новоборівської селищної ОТГ, та про створення комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новоборівської селищної ОТГ. Відповідно до результатів конкурсу депутатами було затверджено на посаду начальника відділу освіти, охорони здоровя та соціально культурної сфери -  Магдич Людмилу Анисимівну,  затверджено штатний розпис відділу та положення. По комунальному закладу ЦПМСД було вирішено створити комісію по передачі майна закладу на баланс Новоборівської селищної ОТГ, до складу якої включити: Стетовича О.О., Симон Г.С., Цюпу Л.С., Хлопицького В.В., Одноворченко Н.В., Міщенко Є.В.

Звітував на сесії також начальник Новоборівської МПО – Журавський Олег Юрійович:

Доповідаю, що за період з 01 січня 2015 року по 01 лютого 2016 року Новоборівська місцева пожежна охорона на виклики виїжджала 92 рази а саме:

1. Виїзд           на навчання - відпрацювання нормативів, забір води з водоймища, заправка ГСМ. – 10 разів.

2. Виїзд на пожежу в ліс державний та АПК - 9 разів.

3. Виїзд на загоряння сухої трави в селищі і за межами селища – 18 разів.

4. Виїзд на аварії по селищу та за межами (чистка колодязів - промивка, обрізка дерев, кущів і. т. д.). -12 разів.

5.  Виїзд          по розпорядженню селищного голови до пенсіонерів, одиноких інвалідів 1 та 2-гої групи, на обрізку дерев під електролініями та які становлять загрозу будівлям – 0 разів.

6. Виїзд на охорону громадського порядку в селищі згідно наказів селищного голови - 4 рази.

7. Виїзд на пожежі в інші села нашого району – 23 рази.

8. Виїзд           на пожежі по селищу - 16 разів , а саме:

Виїзд 03.01.2015 вул. Коцюбинського 2, Попроцька М. - горів сарай, будинок та майно врятували (більше 100 тис. грн.)

26.01.2015 вул. Пушкіна 51, Григорчук А. - вигоріла пристройка літньої кухні, будинок та майно врятували( більше чім на 200 тис. грн.)

29.01.2015 вул. Поліська 19, Камінська Л. - задимлення кімнати та горища,  будинок та майно врятували (більше 200 тис. грн )

08.02.2015 вул. Кошового 16, Рожко М.М. - загоряння сараю, будинок, сарай та майно спасли( більше чім на 300 тис. грн.)

13.03.2015 вул. Поліська 17, Весельський Д. - згоріла криша сараю та гаражу, будинок та майно спасли ( більше чім на 300 тис. грн.)

25.03.2015 вул. Пушкіна 11, Будніцький В - згорів будинок та пристройка-сарай, ППЧ – 28 та СДПЧ -22 та   БУЛИ НА ВИЇЗДІ допомоги не було, використали  9 автоцистерн води , тушили цілий день до вечора.

01.05.2015 вул. Набережна, Дяченко М., Остапчук С., будівля на 3 –х господарів - згоріла криша та частина майна, допомога була з ППЧ-28.

21.07.2015 вул. Геологів(дачи) - горіла пристройка, зберегли від знищення двох будиночків та майна ( більше чім на 100 тис. грн.);

10.10.2015 вул. Мічуріна 30, Мельник Н. - вигоріла літня кухня, зберегли від знищення два будинка та майно ( більше чим на 300 тис. грн.);

21.10.2015 вул. Гоголя 15, Горева - вигоріла покрівля будинку, зберегли від знищення пристройки та вантажний автомобіль (більше чим на 300 тис. грн.)

17.01.2016 вул. Шевченка 13А, Свінціцький В. - вигоріла кімната, зберегли від знищення будинок та майно.

З 2015р. -2016р. по Новоборівській селищній раді на пожежі загинула 1-людина та 2- людини по інших населених пунктах об’єднаної громади.

Було проведено інструктажів - екскурсій в МПО для навчальних закладів та дитячих садків - 5 разів.

Проведенні виступи на пожежну тематику в школах та дитсадку - 8 разів.

Була проведена профілактична робота по пожежній безпеці в багатодітних сім’ях, одиноких пенсіонерів та інших, згідно розпорядження  селищного голови під підпис - 18 чол.

Також своїми силами (9 чоловік особового складу) в МПО була проведена робота по ремонту приміщень, ремонту вікон та дверей, оббивка вікон плівкою на зиму, заготівля дров - 3 газона. Обладнали та виклали плиткою душову кімнату, встановили бойлер на 120 літрів та пральну машину. Ремонт спец автомобіля ЗІЛ -130 - заміна водяної помпи та пайка радіатора,заміна редуктора заднього моста і.т.д.

Загалом на сесії було затверджено 6 програм, 7 положень, розглянуті земельні питання.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ                ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних