Пошук

Круглий стіл на тему "Утворення об'єднаних територіальних громад"

Дата: 06.05.2016 10:40
Кількість переглядів: 763

На даний час в Україні активно проходить реформа децентралізації. Перетворення ідуть і в нашій області де створено вже десять спроможних громад. Цього тижня до Новоборівської ОТГ, яка однією із перших об’єдналася в громаду, для обговорення питань реформи завітали керівники Новоград-Волинського району, в територіальних межах якого планується утворити 6 об’єднаних громад.  

Серед представників Новоград –Волинського району були присутні голова Новоград-Волинської районної ради Рудницький Дмитро Вікторович, голова РДА Михнюк Ігор Володимирович, начальник управління фінансів Козеренко Ірина Вікторівна, сільські та селищні голови Новоград-Волинського району. Також були присутні голова Володарсько-Волинської районної ради Ющенко Андрій Петрович та заступник голови Володарсько-Волинської РДА Римар Віталій Антонович.

Керівники Володарсько-Волинського району розповіли про ситуацію з впровадження реформи децентралізації  в районі, де утворено вже дві громади – Новоборівську та Іршанську, а решта сільських рад ще не визначилися. Селищний голова Григорій Рудюк поділився досвідом створення Новоборівської громади, проблемами які виникали на цьому шляху, розповів про позитивні та негативні результати об'єднання в громаду. Були обговорені такі напрямки, як розвиток та утримання місцевої інфраструктури, утримання об'єктів комунальної власності, пасажирські перевезення на території громади та багато інших цікавих тем.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.