Пошук

ДОЛУЧАЙСЬ ДО АКЦІЇ, ПІДТРИМАЙ УКРАЇНСЬКИЙ ВІЙСЬКОВИX

Дата: 13.10.2016 10:46
Кількість переглядів: 1036

До 14 жовтня, Дня захисника України, в українському інформаційному просторі запускають кампанію «Під захистом українських військових». Основна її мета – нагадати українському суспільству про щоденний подвиг військових, які знаходяться на передовій, і висловити їм свою шану і подяку за можливість жити мирним життям.

Про це розповіли організатори кампанії під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі. «Ми маємо пам’ятати, завдяки кому ми можемо робити те, що ми робимо – розважатися у мирних містах, займатися улюбленими справами, вчитися, реформувати країну, – зазначив Володимир Кадигроб, менеджер культури. – У тих реаліях, в яких всі ми опинились, саме вони виступають гарантами нашого спокою та свободи».

Кампанія розгортатиметься на телеканалах та у соцмережах. «Ми вже передали на всі телевізійні канали чотири тематичних ролики. Гадаю, вже із сьогоднішнього дня вони будуть в ефірі», – розповів  Геннадій Курочка, співзасновник і голова правління УКМЦ. Проте основний акцент роблять на соціальній мережі Фейсбук. «На сайті ініціативи ви може завантажити і встановити на власну сторінку аватар і обкладинку, присвячені Дню Захисника України, та поширити їх. Можете підтримати волонтерів, або написати листа підримки військовим. Головне – не залишитися байдужим», – наголосив Володимир Кадигроб.

 

За матеріалами UKRAINE CRISIS media center


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.