В ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ ВІДБУВСЯ ФОРУМ З ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ

Дата: 26.07.2017 11:05
Кількість переглядів: 903

Фото без опису20 липня 2017 року селищний голова Григорій Рудюк відвідав Форум «Децентралізація – основа формування нової системи управління та місцевого розвитку» який відбувся в Тернопільській області.

Ініціаторами проведення Форуму стали представники Тернопільської обласної державної адміністрації за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та проектів міжнародної технічної допомоги: Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» – DESPRO, Ради Європи, програми U-LEAD з Європою, програми DOBRE. 

Для участі у заході на Тернопільщину завітав Прем’єр-міністр України, Володимир Гройсман. Почесними спікерами Форуму, з числа представників центральних органів виконавчої влади, також стали перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального розвитку, В’ячеслав Негода, заступник Міністра охорони здоров’я України, Роман Ілик, заступник Міністра освіти і науки України, Юрій Рашкевич, голова Тернопільської обласної державної адміністрації, Степан Барна та інші. 

Учасники встигли обговорити питання нової системи управління та місцевого розвитку, впровадження секторальної реформи в галузі освіти та медицини та складнощі імплементації системи нагляду за рішеннями органів місцевого самоврядування. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних