Новоборівський Центр дитячої та юнацької творчості

Дата: 15.03.2017 11:21
Кількість переглядів: 1109

Фото без описуНовоборівський Центр дитячої та юнацької творчості є складовою частиною безперервної освіти, призначений для здійснення додаткової освіти, навчання, виховання дітей селища.

Він був створений 1 вересня 2009 року. Центр знаходиться на території Новоборівського ліцею за адресою вулиця Освіти, 7-а.
Центр дитячої та юнацької творчості є юридичною особою і діє на підставі   статуту, затвердженого власником - виконавчим комітетом Новоборівської  ОГТ. Новоборівський  ЦДЮТ працює над головним завданням - навчання і виховання громадянина, особистості духовно багатої, толерантної, комунікативної, яка поєднує в собі високі моральні цінності, громадянську зрілість, патріотизм, почуття обов'язку і відповідальності перед суспільством та Батьківщиною. Заклад проводить навчально-виховну, організаційно масову роботу.

Новоборівський центр дитячої та юнацької творчості - це позашкільний заклад, який приділяє головну увагу формуванню особистості дитини, розвитку її здібностей і обдарувань, забезпеченню результативності та якості навчально-виховного процесу, можливостей дитині активізувати, узагальнити свою діяльність, вихованню свідомого ставлення до здоров`я як найголовнішої соціальної цінності, підготовки до вибору майбутньої професії, підготовки до самостійного життя.

ЦДЮТ працює  за річним планом роботи, погодженим з Відділом освіти, охорони здоров’я і соціально-культурної сфери Новоборівської селищної ради.  Навчально-виховний процес закладу здійснюється за типовими навчальними планами і  програмами, що затверджуються відділом освіти.
 Середня наповнюваність гуртків у закладі становить 15-20 вихованців.   Прийом дітей до закладу може здійснюватись протягом навчального року (вміру закінчення комплектування гуртків) за бажанням гуртківців і за згодою батьків  або осіб, які їх замінюють,  на безконкурсній основі. Прийом гуртківців здійснюється  на підставі заяв батьків.  До закладу зараховуються гуртківці віком від 5 до 14років.                                                                            

У Центрі діє 14 гуртків: «Бісероплетіння», «Витинанка»,  «В’язання», «Здорове покоління», «Етнолялька», «Логопедична мозаїка», « Образотворче мистецтво», «М’яка іграшка», «Петриківський розпис», «Весела абетка», «Сувенір», «Умілі руки», «Художня вишивка», «Флористика».  Робота в гуртку ведеться як колективна, так і індивідуальна. За роки існування закладу вихованці багато разів здобували перемогу на обласних виставках-конкурсах. Є активними учасниками фестивалів та виставок  у  районі та селищі. Цікаво в нестандартній формі організовують  педагоги  підсумкові заняття у гуртку, це і заняття-вистави, казки, конкурси, ігри і т.д. Вони яскраві і мають на меті допомогти гуртківцям продемонструвати свої вміння, розкрити таланти, залучають їх до активної діяльності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних