У ТРУСКАВЦІ ЗАВЕРШИВСЯ ІІ ФОРУМ МІСЦЕВОГО РОЗВИТКУ

Дата: 26.06.2017 11:46
Кількість переглядів: 817

Фото без описуУ Трускавці завершився ІІ Форум місцевого розвитку в якому взяв участь селищний голова Григорій Рудюк. Упродовж трьох днів – з 23 до 25 червня – понад 400 його учасників з України, Польщі, Угорщини, Румунії на найвищому рівні обговорювали теми регіонального розвитку Карпат, децентралізації та роботу органів місцевого самоврядування.

Однією з важливих тем для обговорення стала децентралізація. На думку багатьох учасників Форуму, – це чи не єдина реформа в Україні, яку можна назвати успішною. Урешті під час тематичної пленарної дискусії керівники об’єднаних громад поділилися своїми успіхами та досвідом у реалізації реформи.Фото без опису

На одній із панельних дискусій селищний голова презентував кращі практики, ключові досягнення громади, розповів про проблеми з якими стикаються об’єднані громади.

Загалом же під час Форуму відбулися більше 10 пленарних дискусій. Окрім того, захід став тим відкритим майданчиком, де його учасники могли за особистими зустрічами вести успішний діалог і перемовини.

Джерело: Форум місцевого розвитку

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних