МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ У НОВОБОРІВСЬКІЙ ОТГ

Дата: 02.06.2017 14:55
Кількість переглядів: 952

Фото без описуУ перший день літа, 1 червня, у всьому світі святкують Міжнародний день захисту дітей. Дитинство - це те, з чого починається життя кожної людини. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі.

Уся Новоборівська громада долучилася до святкування Дня захисту дітей, щоб кожна дитинка відчула, що про неї пам’ятають, турбуються і люблять. Цьогоріч святкування відбулося масштабно та нетрадиційно.  З 10 години ранку розпочались  забави для дітей, які відвідують пришкільні оздоровчі табори: малюнок на асфальті, розважальна програма «В гостях у Пеппі», безкоштовні атракціони. Зі всіх п’яти освітніх закладів Новоборівської громади прибули учні, щоб вирушити у подорож з фантастичними Коком, Джамбою та Пеппі. Завдячуючи Корнійчук Тетяні Миколаївні, Лозовик Олені Альозіївні та Рижовій Людмилі Володимирівні, діти отримали яскраві враження та позитивні емоції. В другій половині дня свято розпочалося для наймолодших учасників – вихованців із шести дошкільних навчальних закладів громади. На щорічний фестиваль-конкурс «Я маленький українець» прибуло 40 учасників, кожен з яких отримав не лише яскраві враження від ігор, виступів, але й солодкі подарунки. Хочеться подякувати тим депутатам селищної ради та підприємцям, які долучилися до організації цього свята: Орехівському О.А., Тарасенку М.О., Лишняк О.А, Міщенко Є.В., Єрмак Л.Т. та пастору церкви християн віри Євангельської Фещенку І.Л.

Особливої турботи заслуговують діти пільгових категорій, саме захист їхніх прав є одним із найголовніших наших обов'язків. Тому Новоборівська громада відрядила 28 таких діток із Нової Борової, Кропивні, Старого Бобрика, Небіжа на обласний захід в м. Житомир, присвячений Дню захисту дітей. Фінансову допомогу для перевезення учнів надав директор Межиріченського ГЗК Бондар Іван Костянтинович.  Щиро вдячні Вам за те, що об'єднавши з нами зусилля, зробили все, аби захистити наших дітей, зігріти теплом і любов'ю кожне дитяче серце, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри.

Дорогі хлопчики та дівчатка Новоборівської громади, прийміть найщиріші привітання від нас, дорослих. Нехай у вашому житті ніколи не буде розчарувань. Міцного здоров'я вам, успіхів у навчанні та безмежного щастя.

 

Відділ освіти, охорони здоровя і соціально-культурної сфери



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних