Пошук

Відбулося засідання 14-ї сесії селищної ради

Дата: 16.02.2017 14:57
Кількість переглядів: 729

Фото без опису9 та 15 лютого відбулася чергова 14-та сесія селищної ради. В ході двох пленарних засідань було розглянуто 42 питання порядку денного.

Першим в порядку денному депутати розглянули та затвердили питання внесення змін до селищного бюджету на 2017 рік.

У зв’язку з зростанням обсягу по наданню послуг, особливо адміністративних, було прийнято рішення про створення Центру надання адміністративних послуг.

Про проведену роботу за 2016 рік на сесії звітував в.о. директора Новоборівського житлово-комунального підприємства Гнітецький М.Й.

Протягом двох пленарних засідань депутати розглянули питання надання матеріальної допомоги незахищеним верствам населення, земельні питання, затвердили слідуючі положення та програми: Положення про проведення конкурсу на створення проектів герба та прапора Новоборівської селищної об’єднаної територіальної громади; Положення про порядок використання шкільних автобусів; Положення про порядок формування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів на території Новоборівської селищної ради об’єднаної територіальної громади; Положення про порядок та умови надання платних соціальних послуг відділом освіти, охорони здоров’я та соціально-культурної сфери Новоборівської селищної ради; Положення про порядок відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію; Програма підтримки сім’ї, дітей та молоді Новоборівської селищної ради на 2017-2021 роки; Положення про загальні збори громадян за місцем проживання; Програма розвитку архівної справи та збереження архівних фондів архівної установи «Трудовий архів району» на 2017 рік по Новоборівській селищній раді; Програма розвитку фізичної культури і спорту у Новоборівській селищній раді об’єднаній територіальній громаді на 2017-2020 роки; Положення про квартирний облік при виконкомі Новоборівської селищної ради; Положення про порядок видачі довідок виконавчим комітетом Новоборівської селищної ради; Програма енергозбереження (підвищення енергоефективності) об’єктів комунальної власності Новоборівської селищної ради об’єднаної територіальної громади на 2017-2020 роки; Програми протидії туберкульозу Новоборівської селищної ради об’єднаної територіальної громади на 2017-2020 роки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних