Пошук

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ ФОРУМУ МІСЦЕВОГО РОЗВИТКУ

Дата: 04.07.2017 16:36
Кількість переглядів: 934

Фото без опису4 липня 2017 року відбулося засідання робочої групи ФМР. Основною метою діяльності ФМР є сприяння реалізації проектів ПРООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду».

На засіданні робочої групи були запрошені представники громадської організації «Новоборівська спілка учасників та ветеранів АТО об’єднаної територіальної громади» Штефа О.М. та Стринадко Т.М. та спеціаліст з розвитку громад ПРООН – Жанна Миколаївна Чмут, між якими було підписано грантовий договір на проект «Створення консультативних кімнат для он-лайн надання Безоплатної вторинної правової допомоги» в сумі 296,910 тис. грн.

Мікропроектною пропозицією передбачено створити 7 он-лайн кімнат в приміщенні бібліотеки в: смт. Нова Борова, с. Кропивня, с. Ягодинка, с. Турчинка, с. Небіж, с. Фасова, с. Кам’яний Брід, та в смт. Нова Борова створити робоче місце дільничного офіцера поліції. В рамках проекту буде проведено ремонтні роботи в приміщеннях, а саме: встановлення решіток на вікна, заміна при потребі вхідних та внутрішніх дверей, проведення інтернету, закупівля меблів та комп’ютерної техніки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних