Петро Порошенко представив нового керівника Житомирської ОДА

Дата: 27.10.2016 17:14
Кількість переглядів: 937

Фото без описуПрезидент України Петро Порошенко сьогодні, 27 жовтня, в рамках робочого візиту на Житомирщину представив нового керівника облдержадміністрації – Ігоря Гундича. Про це повідомили на web-сайті Житомирської ОДА.

До Житомирської ОДА, де зібрались представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування області, громадськості та журналісти, також завітали Перший заступник Глави Адміністрації Президента України Віталій Ковальчук, Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, аби привітати нового очільника області.

Звертаючись до присутніх, Глава держави зазначив:

«Я можу висловити тверду надію, що Житомирщині пощастило. І відповідно до рішення дуже жорсткого конкурентного конкурсу його виграв Ігор Петрович Гундич».

Також Глава держави подякував екс-голові Житомирської облдержадміністрації Сергію Машковському за те, що він у важкі для країни часи очолив область та за два роки свого головування впевнено започаткував впровадження пріоритетних реформ.

Новопризначений голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич, висловлюючи вдячність за довіру Президента України, підкреслив:

«Для мене за честь бути в команді Президента й очолити Житомирську область у непростий, проте надважливий для держави час. Призначення головою облдержадміністрації сприймаю перш за все як велику відповідальність. І повірте – до неї я готовий на 100 відсотків. Я не люблю пафосних слів, бо звик працювати на результат. І впевнений: ми його покажемо».

За матеріалами прес-служби Житомирської облдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних