Новини

17 Березня, 2017 р., 17:48
Сьогодні, 17 березня, пройшли громадські консультації в Кропивнянській внутрішній громаді. Заступники селищного голови - Семеній Р.І. та Стретович О.О. донесли до мешканців громади про напрямки розвитку, стратегічні і оперативні цілі та завдання стратегії розвитку Новоборівської громади.
17 Березня, 2017 р., 13:19
В минулому, коли геологорозвідка досягала найбільших масштабів, її управління було фактично децентралізоване.  В той час на місцях проведення робіт були створені територіальні геологорозвідувальні бази і організації, які мали самостійний баланс, сплачували податки на місцях свого розташування та інтенсивно розвивали місцеву інфраструктуру: будували житло, школи, лікарні, дороги і все інше.
16 Березня, 2017 р., 10:19
25.03.2017 року в селищі Нова Борова та на територіях внутрішніх громад відбудеться суботник з прибирання у місцях загального користування (рекреаційних зонах, зонах відпочинку, місцях зібрання громадян), з метою забезпечення благоустрою, чистоти та порядку в селищі, збереження об'єктів благоустрою, створення умов сприятливих для життєдіяльності мешканців, захисту довкілля, покращення санітарного стану на території Новоборівської селищної об’єднаної територіальної громади.
15 Березня, 2017 р., 14:00
З 12 березня 2017 року в Україні почав діяти Закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо статусу старости села, селища». Відтак старости на Житомирщині працюватимуть по-новому, оскільки документ регламентує їх правовий статус.
15 Березня, 2017 р., 13:43
10 березня відбулися громадські консультації в Фасівській та Небізькій внутрішніх громадах. Заступники селищного голови по роботі виконавчих органів Новоборівської селищної ради Стретович О.О. та Семеній Р.І.  ознайомили жителів сіл з проектом стратегії розвитку Новоборівської селищної об'єднаної територіальної громади на 2017-2020 роки.
15 Березня, 2017 р., 11:21
Новоборівський Центр дитячої та юнацької творчості є складовою частиною безперервної освіти, призначений для здійснення додаткової освіти, навчання, виховання дітей селища.
15 Березня, 2017 р., 09:35
9 березня в актовому залі селищної ради відбувся конкурс читців поезії Тараса Григоровича Шевченка.
09 Березня, 2017 р., 10:27
В Новоборівському Будинку культури, 8 березня, відбувся святковий концерт дуету Світлани та Олександра Зайченків, а також відбулася святкова ярмарка-розпродаж умільців Нової Борової.
07 Березня, 2017 р., 11:27

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних