Новини

25 Січня, 2017 р., 16:54
Відповідно до протоколу засідання оперативного штабу обласної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, з метою попередження пожеж та інших надзвичайних подій, загибелі та травмування мешканців громади, Новоборівська селищна рада звертається до кожної родини, до кожного мешканця громади з застереженням безумовного виконання наступних основних правил протипожежної безпеки:
23 Січня, 2017 р., 08:41
20 січня, на стратегічній сесії щодо децентралізації у сфері культури визначили матрицю реформи, операційні цілі та завдання на 2017 рік. Сесія була ініційована Мінрегіоном спільно з Мінкультом, Мінфіном, представниками Проектного офісу секторальної децентралізації  та Проекту EDGE.
20 Січня, 2017 р., 11:46
24 січня з 9:00 до 11:00 годин  депутат Верховної Ради України Дзюблик Павло Володимирович буде проводити особистий прийом громадян у Хорошівському будинку культури.
20 Січня, 2017 р., 11:30
Протягом листопада-грудня 2016 року проектом Програми розвитку ООН “Верховенство права та відновлення правосуддя у постраждалих від конфлікту громадах України” (ROL), що фінансується  Урядом Нідерландів (UNDP) було проведено фокус-групові дискусії з дослідження проблемних питань місцевого розвитку та безпеки в Новоборівській селищні об’єднаній територіальній громаді Житомирської області.
10 Січня, 2017 р., 14:37
Новоборівська селищна рада висловлює щиру подяку благодійникам: Пухтаєвичу М.Г. - політичний діяч та волонтер, Бондарю І.К. - ТОВ "Валки-Ільменіт", Беляку О.П. - ТОВ "Укр Габро", Ніколаєнку В.М. - ТОВ "Юніком-Пром", Крещенку О.М. - ПАТ "Оранта", Федоренко С.І. - ТОВ "Гамма ЛТД", Ігіній С.О. - МПП "Арго", Сьомі В.М. - ТОВ "Агріс-Полісся", Войтенку В.Д. - ЛТД "Центр Анастасія", Білицькому А.В. - ТОВ "Полісся-Інвест", ФОП Литвинчук А.М., ФОП Телецькій О.Л., ФОП Литвинчук Т.В., ФОП Єрмак Л.Т., ФОП Кужелюку А.М, Березі В.Ф. - ТОВ "Оптима", які надали новорічні подарунки до новорічних та різдвяних свят для дітей Новоборівської об'єднаної громади.
06 Січня, 2017 р., 10:07
Починаючи з 1 січня 2017 року значно розширюється коло суб’єктів е-декларування. Друга хвиля електронного декларування триватиме до 1 квітня 2017 року. За цей період електронні декларації повинні подати особи, які виконують функції держави і місцевого самоврядування, які визначені  в Законі України «Про запобігання корупції».
27 Грудня, 2016 р., 13:59
У четвер, 22 грудня, пройшла 13 сесія селищної ради. Присутніми на засіданні сесії були 18 депутатів селищної ради, начальники структурних відділів ради, старости громади. На розгляд було винесено 29 питань порядку денного, які пройшли попереднє обговорення на засіданнях постійних комісій селищної ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних