Новини

12 Липня, 2016 р., 09:06
11 липня стартувала вступна кампанія до вищих навчальних закладів України. Цього року замість того, щоб  стояти в черзі до приймальної комісії, усі абітурієнти подаватимуть документи по інтернету.
11 Липня, 2016 р., 13:44
8-го липня в залі засідань селищної ради пройшла сьома сесія першого скликання. Присутніми були 16 депутатів селищної ради, представники новоутвореного ЦПМСД, представники освіти, підприємств, старости громад. На розгляд депутатів було винесено 22 питання порядку денного, які пройшли попереднє обговорення на засіданнях постійних комісій селищної ради.
07 Липня, 2016 р., 16:05
           Грошове забезпечення військовослужбовця рядового, сержантського складу            Згідно з ініціативою Президента України – Верховного  Головнокомандувача Збройних Сил України, уживаної Урядом, з 1 січня 2016 року відбулося суттєве збільшення грошового забезпечення військовослужбовців.       
07 Липня, 2016 р., 15:39
5-6 липня Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України у співпраці з Програмою Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні» було організовано та проведено семінар з обміну досвідом «Кращі практики місцевого самоврядування у сфері співробітництва громад: практичні результати і вигоди»
04 Липня, 2016 р., 13:16
2 липня депутат ВРУ Павло Дзюблик провів робочі зустрічі з жителями смт. Нова Борова та с. Кропивня. Під час спілкування були обговорені питання медицини, комунального господарства,  стан автомобільних доріг по громаді та інші.
21 Червня, 2016 р., 12:04
Минулого тижня з 12 по 18 червня відбувся навчальний візит для представників ОМС України та експертів до Республіки Польща.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних