Новини

26 Квітня, 2016 р., 16:20
25 Квітня, 2016 р., 16:10
Селищною радою було подано на розгляд до Кабінету Міністрів України проект реконструкції Новоборівської  гімназії, який може бути  включений  до переліку об'єктів, що можуть бути профінансовані Державним фондом регіонального розвитку України.
25 Квітня, 2016 р., 10:44
У рамках благодійної акції «Зробимо Україну чистою разом» 23 квітня відбулося прибирання берегової смуги водосховища смт. Нова Борова.
22 Квітня, 2016 р., 09:39
У вівторок 19 квітня відбулась чергова п’ята сесія селищної ради. Головував на засіданні селищний голова Рудюк Григорій Лаврентійович. В роботі пленарного засідання взяли участь депутати селищної ради, був присутній депутат районної ради Орликовський Андрій Тофільович, начальники відділів та  працівники виконавчого комітету селищної ради,  старости громади, та інші працівники присутність  яких вимагалася регламентом сесії.  Були присутні 16 депутатів селищної ради із 25
16 Квітня, 2016 р., 16:10
14 квітня, голова Житомирської обласної державної адміністрації з робочим візитом відвідав Новоборівську об'єднану територіальну громаду.
14 Квітня, 2016 р., 16:15
       Працівниками селищної ради та будинку культури були впорядковані клумби біля  приміщень селищного будинку культури та селищної ради. Клумби прикрасили новою ялинкою, висадили декоративні рослини, засіяли квітами та газонною травою.
13 Квітня, 2016 р., 16:51
 Делегація переможців та фіналістів Конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» 2015 року, який проводиться Мінрегіоном за підтримки Програми Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні», 5-6 квітня відвідала 2-й Європейський конгрес місцевого самоврядування у м. Краків (Польща). У заході брали участь близько 1500 представників з понад 20 країн Європи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних